Om Jobbyen

Resume

Jobbyen er en innovativ og fremtidsbaseret jobportal, som giver oversigt over ledige jobs i hele landet. Platformen hjælper virksomheder med, at finde kvalificerede medarbejder på en brugervenlig og effektiv måde. Det gør vi ved hjælp af, at give virksomheder mulighed for, at finde de rette kandidater via CV-database af jobsøgere, via vores CV-match funktion, via video-database af jobsøgere samt mulighed for videointerview af den enkelte jobsøger.
Videointerview funktionen er et nyt innovativt rekrutteringsværktøj, der giver virksomhederne et anderledes og bedre indtryk af den enkelte jobsøger. Det giver et tydeligere billede af jobsøgerens personlighed og præstationsevne. Det gør rekrutteringsprocessen bedre og ikke mindst anderledes. Dette mener vi vil komme til gavn for både arbejdsgivere og jobsøgere.
Vi har valgt at Jobbyen skal tage et samfundsansvar ved at arbejde aktivt med at finde arbejde til de ressourcesvage mennesker, som har vanskeligheder med at kommunikere med jobcentrene og virksomhederne. I den forbindelse, mener vi at videointerview funktionen på www.jobbyen.dk, er en fordel for den enkelte jobsøger, som kan skabe et bedre indtryk af sig selv.

Mission og vision

Jobbyen’s mission er, at hjælpe virksomhederne med at finde kvalificerede medarbejder via internettet og jobcentre. Og samtidig at hjælpe jobsøgende med at få et overblik over ledige jobs og aktivt hjælpe den enkelte jobsøgende med at komme i arbejde. Jobbyen’s vision er, at være den mest innovative med henblik på rekruttering via video baserede features.

Er du jobsøgende?

Error
2019 © Jobbyen ApS. All rights reserved.